Leírás és Paraméterek
Termékleírás
Hatékony megoldás az olyan problémás bőrre, mely túlságosan aktív faggyúmirigyekkel, tág pórusokkal rendelkezik, és hajlamos a fényesedésre. A Ziaja MED arctonik összetevőinek 99%-a természetes eredetű, az aktív formulák alapja olyan egymást erősítő alapanyagok kombinációja, melyek erős antibakteriális, tisztító, normalizáló és hidratáló tulajdonságokkal bírnak.
Gyengéden tisztítja, simítja és tonizálja a bőrt, csökkenti a faggyúkiválasztást és nyugtatja a pattanásos sebeket. Édesgyökér kivonat tartalmának köszönhetően megnyugtatja a gyulladt bőrt és csökkenti a pirosságát. Használatától a bőr természetes pH értéke normalizálódik és a felhám feszülő érzését is csökkenti.
Antibakteriális hatása elősegíti a felhám gyógyulási folyamatát. Előkészíti a bőrt további kozmetikai kezelésre. A biztonságosság és a hatékonyság dermatológiai tesztekkel igazolt.
Fő összetevők: édesgyökér kivonat, fehérje-cink komplex, B5 provitamin (D-pantenol), és alantoin
Parabén-, szilikon-, glutén-, ásványi olaj-, mikroműanyag-, és SLES-, illat- alkohol- és színezékmentes
Vegán termék
Ziaja - Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal
A lengyel Ziaja modern kozmetikai termékek széles választékát kínálja, mindezt versenyképes áron, magas minőségben, az egész családnak. A Ziaja elkötelezett a természetes összetevők mellett. Környezetbarát, biológiailag lebomló alapanyagokat használ. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött termékek. A termékeken nem végeznek állatkísérleteket.
Kiszerelés | 200 ml |
Használat | Vigyen fel kis mennyiségű tonikot egy vattakorongra, majd tisztítsa meg az arc és a nyak bőrét. A hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy használja a Ziaja MED antibakteriális tisztító géllel és arckrémmel együtt. |
Összetevők | Aqua (Water), Glycerin, Panthenol, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Saccharomyces/Zinc Ferment, Butylene Glycol, Allantoin, Sodium Benzoate, Citric Acid. * Az összetevők felsorolása összhangban áll a gyártás jelenlegi állásával, amely 2020.10.26-tól kezdődött. |